27 januari 2022

Cd keys,de nieuwe toekomst voor gaming?

2 min read
CD

Games zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Je kan op zoveel platformen tegenwoordig gamen: nintendo switch, playstation 4 en nog zo veel andere. Maar er is een klein nadeel binnen deze industrie: Games zijn namelijk heel duur. Hier bestaat toch een goedkoper alternatief voor namelijk :CD-keys online kopen

Hoe werkt het?

CD keys zijn unieke licenties voor bepaalde software of games die verkocht worden voor een goedkopere prijs of een prijs die meestal net iets lager ligt dan de officiële prijs van het product. Zo heb je dus CD-keys voor een game die op steam normaal 50 euro kost, die je dan kan kopen voor maar 25 euro. Dit zou hetzelfde zijn als je een game koopt in de winkel, waarbij je dan een activatie code zou krijgen. Alleen wordt deze nu online naar jou doorgestuurd en hoef je de deur niet uit.

Controleer betrouwbaarheid

Natuurlijk moet je wel altijd uitkijken naar welke website je hiervoor gaat gebruiken. Er zijn veel websites die CD-keys verkopen zonder toestemming van de officiële bedrijven. Zo heb je bijvoorbeeld de website G2A.com die veel CD-keys te bieden heeft, maar niet allemaal vertrouwbaar zijn om te kopen. Er kunnen verkopers tussen zitten die illegaal een code aan jou kunnen verkopen, zonder dat je ervan bewust bent. Beter kijk je dan naar betrouwbare websites. Een goed voorbeeld hiervan is https://www.gamekeydiscounter.nl/. Dit is een Nederlands bedrijf die CD-keys verkoopt die authentiek en origineel zijn ingekocht bij officiële bedrijven binnen en buiten Europa. Op deze website heb je ook de keuze om te betalen met Paypal, wat een van de veiligste manieren is om te betalen en eventueel ook je geld terug te krijgen. De code wordt ook onmiddellijk naar jou gestuurd via mail, zodat je niet te lang moet wachten.

Beschikbaarheid per platform

De beschikbaarheid van CD-keys hangt af van het platform waarop je gamet. De meeste keys worden verkocht voor PC en kan je meestal ook zonder problemen activeren. Voor playstation zal dit net iets moeilijker zijn omdat er daar minder keys voor verkocht worden omdat er daar strenger word op toegekeken dan pc. Al bij al zou dit niet zo een groot verschil zijn.

Heb je interesse om een game te kopen voor een goedkoper bedrag, surf dan naar https://www.gamekeydiscounter.nl