30 november 2021

Een computer in een fabrieksomgeving

2 min read
industrie computer

Bij het gebruik van een industrie computer heb je andere componenten nodig dan een systeem voor thuisgebruik. In veel gevallen is een fabrieksomgeving vuiler als een woonkamer, dit betekent dat je systeemkast daar wel op gebouwd moet zijn. Een computer zonder roosters en zonder fan om te koelen is een goede optie voor een degelijk systeem. De levensduur en duurzaamheid van een computer in de industrie liggen ook op een ander vlak. Zelfs wanneer er water aan te pas komt zijn er mogelijkheden voor een goede systeemkast.

Beste onderdelen

Voorkom het aantrekken van stof

Heb je thuis een computer dan herken je vast het rooster aan de zijkant wel waar in veel gevallen stof op zit. De fan die voor de koeling zorgt trekt als het ware de stof naar binnen, gebeurd dit met regelmaat dan kan het voorkomen dat de fan blijft draaien en niet meer stopt. Daarom hebben de meeste industrie computers geen fan, is de behuizing stofdicht zodat er geen stof in de kast kan komen die de werking kan vertragen of laat vastlopen. De systemen van ikbenstil.nl worden op unieke wijze gekoeld.

Top kwaliteit

Op bepaalde processen samengesteld

Een industrie computer is specifiek voor een bedrijf samengesteld met de beste componenten. Van ikbenstil.nl hebben zij maar een doel, de beste computer samenstellen waarmee je ieder systeem van het bedrijf kunt bedienen. Bij een computer waar het bedrijf op draait moet je een goed gevoel hebben, niet bang zijn dat ieder moment het systeem kan crashen. Daarom nemen zij niet minder dan genoegen met het het beste wat er op de markt te maken is.