27 januari 2022

Facebook en vliegveld

2 min read

Vliegen is iets wat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Veel mensen pakken het vliegveld naar een warm land. Dit kan vaak voor goedkope prijzen. Nederland telt 5 verschillende luchthavens. Schiphol is de grootste van Nederland. Vanaf hier gaan ook de verre vluchten naar andere continenten. Vliegvelden hebben vaak heel veel informatie. Deze zijn te vinden op de website maar ook steeds meer vliegvelden maken gebruik van sociaal media, bijvoorbeeld Facebook. Hier vermelden zij neuws omtrent de vliegtuigen en verschillende vluchten. Op deze manier zijn mensen op de hoogte van wat er zich afspeelt.

Wat is facebook?

Facebook is een enorm sociaal netwerksite. Momenteel maken meer dan 1 miljard mensen gebruik van facebook. Zij kunnen dit gebruiken via de website of doormiddel van het downloaden van een app op hun telefoon of tablet. Op facebook kunnen mensen persoonlijke interesses delen. Iedereen maakt een eigen profiel aan. Hier vermelden ze wie zij zijn samen met een profielfoto. Op dit profiel kan iedereen zijn eigen interesses delen doormiddel foto’s, filmpjes op tekst. Op deze manier kun je aan je volgers laten zien waar je interesses liggen of wat je gedaan hebt. Je kunt hierdoor goed in contact blijven met je vrienden en familie er kunnen namelijk ook chats met elkaar worden gedeeld, hierdoor creëer je persoonlijk contact.

Hoe helpt chatkracht bij facebook?

Doormiddel van facebook kunnen mensen ook verschillende berichten sturen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om vertrektijden of storingen. De chats komen binnen bij de chatspecialisten van chatkracht. Zij zullen deze chat oppakken en beantwoorden. Dit doen zij doormiddel van het opgestelde kenniscentrum. In het kenniscentrum is alle informatie te vinden over het vliegveld. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid de chat te beantwoorden. Op deze manier wordt een deel van de klantenservice van het vliegveld uit handen genomen. Hierdoor blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *