27 januari 2022

Originele marketing

2 min read

Koppels plannen hun bruiloft vaak door uitgebreid gebruik te maken van de kracht van sociale media om hun bruiloft dromerige over te laten komen. Wie zal niet verliefd worden op rozen, schattige bloemenmeisje, hart-kloppende jurken van bruidsmeisjes, en heren met kop-draaien baarden, bovenop een bruiloft instelling die hemelse gevoel levert? Wilt u keuzes maken die u niet wilt betreuren? In de volgende paragrafen zullen we met u een onbestendige Social Media-ideeën delen!

Lijst van ideeën voor sociale media voor uw trouwdag: met behulp van deze ideeën kunnen we ervoor zorgen dat alle momenten worden vastgelegd en gedeeld in het beste licht:

1) bruiloft hashtag – bruiloft Hashtags zijn een de trend en koppels beginnen te posten als ze dezelfde dag de voorbereiding van de grote dag doen. Het is stap 1 van uw gedenkwaardige bruiloft gevolgd door onderstaande stappen:

2) Creëer een Social Media Wall-een ander opvallend sociaal media-idee voor deze veelbelovende dag is het creëren van een sociale media muur met al je prachtige Foto’s, waaronder je vrienden en familieleden. 

Deze muur zou uw naaste zich speciaal en opgewonden laten voelen door je te zien opgroeien en trouwen. U kunt ook een social media aggregator tool gebruiken voor uw trouwdag om alle feeds te delen. Hiervoor moet je gewoon een Social Media Wall opzetten en daarna kun je al deze feeds op Digital Signage zetten.

3) Livestream de ceremonie – komen u en uw partner uit een andere stad of land? Zo ja, dan zijn er misschien veel gasten die niet in staat zouden zijn om uw bruiloft bij te wonen. We hebben dit probleem ook gesorteerd, gewoon de hele ceremonie livestreamen voor al uw dierbaren. 

Wilt u meer informatie over een marketing phenomeen zoals een social media bruiloft dan kunt u het beste terecht bij een online marketing bureau, een van deze online marketing bureaus kunt u vinden op www.think-online.nl.